Screenr lägger ner

Jag som arbetar med utbildning – och då många gånger med support efteråt – har stor glädje av att kunna spela in vad som händer på skärmen. Själv använder jag Camtasia och lillasystern Jing. När jag tipsar om dessa utmärkta verktyg till mina kursdeltagare hör jag ofta att de inte får ladda ner och installera på företagets dator. Det är då jag alltid tipsar om Screenr. Online verktyget som du filmar med. Men nu fick jag just veta att de tvingas stänga ner. Så till er alla som har sparat filmer på Screenr – skynda er att ladda ner allt som ni vill spara innan det är försent. Före den 11 november. Jag återkommer om jag hittar ett nytt online verktyg som ersätter Screenr, tills vidare tipsar jag åter om utmärkta JING.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.