Lifestyle action i kub

Julen har  passerat och nya året har just börjat. Trots det står denna utmärkta lilla kamera på min önskelista – redan. Och massor av tid att testa den :-) Inför kommande utmaningar behövs verkligen en lämplig och stänk säker actionkamera. Tänker förstås på vår ”länge-segling” med planerad avfärd Mars 2018. Många är det som frågar mig – ibland med oro och skepsis i rösten – men oftast med nyfikenhet – Hur ska det gå till? – Ska du gå i pension? – Redan!?

Men nej – jag tänker inte gå i tidig pension. Istället tänker jag skapa ett antal kreativa och något mer analoga kurser – som jag kan erbjuda på nya spännande platser i världen när vi ”vinterparkerar” för säsongen. Jag kommer givetvis att vilja dokumentera under själva resan – både om hur vi har det – vilka vi möter – vad vi upplever – och vad vi lär oss. Men även en hel del tips till de som planerar långsegling till någon fantastisk plats i välden. Så jag tänker att massor av videoklipp kommer att produceras.

Se en Revieiw om POLAROID CUBE CAMERA här

Vad står på din önskelista?

Vad skulle du vilja lära dig? – och på vilken plats i världen? Skrivarkurs på Malta? – Lär dig teckna på Mallorca? – eller vill du lära dig att fotografera i Portugal – samtidigt som det erbjuds möjligheter att lära sig KiteSurfing. Jag är lite nyfiken – vad står på din önskelista?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.