Lite old school i min brevlåda idag

Kunde inte låta bli att le när jag öppnade posten från National Pen idag. Brevet innehåller många delar, ett brev, ett varuprov och ett förfrankerat kuvert. Jag undrar om dagens ungdomar ens känner igen ordet.

Brevet börjar med Kära Tiina Thölén och det är rättstavat vilket inte alltid är självklart. På pennan har National Pen präglat mitt företagsnamn i guld med en livstidsgaranterad laserprägling. Visst är det fantastiskt.

Vidare står att läsa KÖP 1 Få 1 GRATIS! Underbart ; -) Jag är osäker på om man får skriva så, jag har lärt mig att om man använder ordet gratis får man inte samtidigt kräva en motprestation. Då ska det vara gratis.

Det inte ofta man ser en BESTÄLLNINGSKUPONG nuförtiden, denna har noggranna instruktioner på hur man fyller i kupongen – och hur man skickar in den. Det går att faxa beställningen också – om man nu bara kunde hitta en fax (ha ha). Vill man göra ändringar – som också är GRATIS – så ska man fylla i det med VERSALER.

Det ordinarie priset är överstruket – och om man köper 50 pennor – så får man 50 gratis! Leveransen sker med budfirma så därför kan man inte leverera till box-adress då det behövs en underskrift vid leverans.

Språket är oslagbart… Påskynda min beställning… Grattis på 20-årsjubiléet! – Ja det är ett härligt nostalgiskt moment – OLD School!

ps – pennan är bra – även om företagsnamnet är fel…

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.