Man måste bara älska den här

Jag älskar tecknad film – och det har jag alltid gjort. Jag tittar gärna – och jag tittar gärna när de visar ”bakom kulisserna”. Det finns massor av inspiration när du tittar på film – som du som grafisk designer kan använda till dina skapelser . Kika på introt och eftertexterna – där brukar man kunna se många spännande sätt på hur man kan använda – färger – linjer – bildramar och fonter…

Jag brukar skoja och säga att jag borde få rejält med övertidsersättning :-) Eftersom jag har den kreativa radarn på jämt. Men så är det som ett konstnärskap. Och jätteroligt! – för det mesta…

Hur gör du för att förbli kreativ?

Det här underbara filmklippet gjorde så att jag var tvungen att le – och det är lättare att skapa kreativt när man är glad.. Vad gör du för att känna dig kreativ? Var hittar du din inspiration? Dela med dig i kommentarerna nedan :-)

Video Pixar from wilberxd on Vimeo.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.