Hur ser din önskekurs ut?

Behöver du lära dig mer om InDesign, Illustrator eller Photoshop? Jag har många års erfarenhet av att skapa och hålla inspirerande kurser och föreläsningar. Du kan kombinera som du vill.

När du gått en kurs för mig kommer du att jobba mer effektivt. Många kursdeltagare hör av sig till mig och berättar att det nu är både lättare och roligare. När du känner till hur verktygen fungerar finns det plötsligt tid över för kreativitet. Vilket jag gärna inspirerar till.

Vill du använda verktyg som du redan kan, men behöver inspiration för att kunna skapa bättre presentationer, tryckt material, skarpare bilder eller videoklipp? Hör av dig till mig.

Vet du om att du kan använda flertalet onlineverktyg – och till och med Powerpoint för att skapa bild och video till alla sociala medier? Jag kan visa dig hur.

Just nu är infografik – eller nyhetsgrafik – film och video väldigt aktuellt. Och överraskande enkelt! Jag kan hjälpa dig så att du snabbare och enklare skapar intressant innehåll till alla dina digitala satsningar.

Varför ska du välja mig?

Kanske att det är för att jag är nyfiken, generös och hjälpsam som det oftast blir bra. Eller så är det för att jag är en samlare. Jag samlar in all information jag kan hitta, strukturerar, sammanfattar och kokar ner till en ny och mer lättfattlig nivå.

Eller så är det bara för att jag älskar att inspirera! Jag har över 20 års erfarenhet om grafisk formgivning både för tryck och webb. Och jag delar gärna med mig.

Programkunskap

Indesign
Photoshop
Illustrator
PowerPoint
Prezi
Camtasia
Wordpress