Har du tröttnat på Facebook?

Sitter och rensar en liten hög på skrivbordet, vilket är en ständig sysselsättning för mig just nu – då jag snart flyttar från hus till båt. Som sagt 2013 blir för mig ett spännande år – då jag byter livsstil helt. Från villaägare till långseglare*.

Finner en folder från Print 2013 och i ingressen står att Facebook är på väg ut och att Linkedin får en alltmer dominerande ställning. Vidare står där att läsa att Mobilen tar över som ledande plattform och att QR- och AR-koder därför blir viktigare…

Ja – det är en spännande tid vi lever i – och jag för min del tror absolut att Linkedin och mobilen är viktiga… men är det verkligen så att gemene man kommer att lämna Facebook? Vad tror du?

Jag googlade runt lite på ämnet och det verkar vara fler som anser att Facebook går i graven – se här t ex http://www.jdahl.se/folk-har-trottnat-pa-facebook/

* Vi flyttar ombord till sommaren – men kastar loss först om ca 4-5 år…

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.