Ni har väl inte missat att det pågår ett fullskaligt mobilkrig. Efter att ha läst artikeln i tidningen igår, befann jag mig plötsligt på The Phonehouse tillsammans med äldste sonen som skaffade sig ett bättre abbonnemang. Själv sitter jag fast med bindningstid. Var tills alldeles nyss helt nöjd med min mobil och med mitt abbonnemang, men känner nu stor besvikelse… och – Konsumentstress :-/

Idag ser jag dessa båda annonserna i tidningen – och ler från öra till öra…

Om jag satt i juryn med uppgift att rösta fram bästa annonsen skulle definitivt Frank få min röst. Charmigt får… och suverän rubrik…. som matchar hans personlighet… Mycket bra!

Vad tycker du?

 

 

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.