Grammarly för bättre texter

Jag använder Grammarly för att träna upp min Engelska. Kan verkligen rekommenderas. Med Grammarly får jag hjälp med både rättstavning och med grammatik. Det är roligare och lättare att få ihop en bättre text på engelska med Grammarly – helt klart. Jag får till och med förslag till olika synonymer för att undvika upprepningar i texten.

Med Premium tjänsten kommer dessutom en motiverande rapport till min mail varje vecka. Det håller motivationen uppe att få lite siffror på hur det gick förra veckan. Dessutom får jag tips på vad jag kan bli bättre på, vilka som är mina vanligaste fel och förslag till hur jag rättar till det.

De har även en trevlig blogg – och just denna vecka kom ett inlägg om motivation. Eller egentligen – om du vill hålla motivation och kreativitet i god kondition – så måste du ibland ta en paus. Det tyckte jag var ett skönt tips. Dags att återinföra vilodagen alltså.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.