Svenska Bloggy stänger ner

Fick ett mail från Jonas Lejon, grundaren av svenska Bloggy. Fick veta att jag blev medlem redan 2009-09-20. Klockan 11:50:19  för att vara helt exakt. Fick också veta att jag var användare nummer 10 757 av totalt 90 483 stycken.

Jag tyckte mycket om Bloggy. Hade kopplat ihop Bloggy så fint med flödet från en blogg jag skapat för Kelly’s Hjältar (Unik Coach). Bloggy uppdaterades även via mitt Delicious-konto – helt automatiskt.

Nåja – Sveriges svar på Twitter föll inte så väl ut – kan man gissa. Mitt konto och flödet ligger i skrivande stund kvar – http://idespiran.bloggy.se/ – och jag har inte arbetat aktivt med denna mikroblogg skall erkännas.

Bloggy stänger ner

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.