Då är även 2020 års kalendermall klar…

Sedan några år har jag skapat och delat med mig av en kalendermall med svenska namnsdagar. Jag får många mail med frågan är den klar för 2020? Och ja – det är den! Kul att det är så många som har glädje av denna. Varsågod – här är 2020 års version.

Jag har gjort kalendern i Indesign och även sparat den som IDML så att du som har äldre versioner av InDesign ska kunna öppna och editera den som du önskar.

För att göra det himla enkelt att designa kalendern efter egna önskemål har jag skapat styckeformat och teckenformat. Bara att ändra i dessa formatmallar för att uppdatera hela kalendern.

I denna version har jag även skapat färger. Jag inser att det ser lite knäppt ut när man först kikar i paletten färgrutor eftersom alla färger är. Men nu blir enklare att få fram det utseende man vill ha.

Kalendern är skapad via tabellfunktionen i Indesign och bör därför vara lätt att ändra. Årets version innehåller både en stående A4 – och en liggande version.

ps Jag har dessutom sparat den som Word och Excel för er som inte har InDesign.

Hope U like!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.