Då är även 2020 års kalendermall klar…

Sedan några år har jag skapat och delat med mig av en kalendermall med svenska namnsdagar. Jag får många mail med frågan är den klar för 2020? Och ja – det är den! Kul att det är så många som har glädje av denna. Varsågod – här är 2020 års version.

Jag har gjort kalendern i Indesign och även sparat den som IDML så att du som har äldre versioner av InDesign ska kunna öppna och editera den som du önskar.

För att göra det himla enkelt att designa kalendern efter egna önskemål har jag skapat styckeformat och teckenformat. Bara att ändra i dessa formatmallar för att uppdatera hela kalendern.

I denna version har jag även skapat färger. Jag inser att det ser lite knäppt ut när man först kikar i paletten färgrutor eftersom alla färger är. Men nu blir enklare att få fram det utseende man vill ha.

Kalendern är skapad via tabellfunktionen i Indesign och bör därför vara lätt att ändra. Årets version innehåller både en stående A4 – och en liggande version.

ps Jag har dessutom sparat den som Word och Excel för er som inte har InDesign.

Hope U like!

2 Kommentarer
 1. Johanna
  Johanna says:

  Hej! Jag använde din mall förra året och sökte säkert i 10 min för att hitta tillbaka hit. Dessvärre kan jag inte zippa upp mappen. (Använder mac och får ett felmeddelande om ett oväntat fel :(

 2. idespiran
  idespiran says:

  Jag har provat nu – och det fungerar fint för mig :-) Men jag har packat upp den och packat om den och skickar direkt till dig via WeTransfer. Hoppas att det går bra då. Ps det finns en liten sökfunktion på min hemsida och det går fint att skriva kalender där – så hittar man den lätt :-) Hör av dig igen om det ändå inte fungerar :-)

  Tiina

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.