10 tips to learn anything

Jag har alltid varit nyfiken – och jag har också alltid tänkt – det är väl bara att ”dig in” – och typ lära sig :-) Alltså om man är intresserad – om man har nytta eller glädje av det nya. Jag ägnar mycket tid till att läsa om och titta på hur andra gör. Och sedan funderar jag – hur skulle jag göra? Det räcker egentligen väldigt långt. Nu står språk ganska överst på min lista – eftersom det tar lite tid att lära sig just språk. Vi ska ju snart ”sail off to distant shores” – och då är det bra med större ordförråd.

ps Jag kommer med ett inlägg inom kort med en artikel med mina bästa tips på hur du tar till dig nya kunskaper… under tiden kan du ta en stund att läsa detta – OCH inte minst låta dig imponeras av denna språkkunniga kille

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.